0
0
0
0
התחל שיחה

המטבח יוצא החוצה

מזג האוויר הנוח ברוב ימות השנה ושגרת האירוח שכה אהובה על הישראלים, תרמו לעליה משמעותית בפופולריות של מטבחי החוץ בשנים האחרונות. מגפת הקורונה, שקטעה מצד אחד את האירועים החברתיים, חיזקה בצד השני את הצורך בסביבת אירוח ביתית ומאווררת. בין אם זה במרפסת או בגינה, חשוב ביתר שאת שתהיה נוחה, פרקטית ואם אפשר גם מפנקת.

עבור רבים תקופה זו היא הזדמנות להשקיע בביתם, ולהגשים רצונות וחלומות שנדחקו לקרן זווית. לצד מגמה הולכת וגוברת של שיפוצים ועיצוב מחודש, רבים משקיעים בתכנון, בעיצוב וברכישה של מטבחי חוץ, כפי שמעיד יובל סלע טוניס, מנכ"ל משותף בחברת כרמל דיירקט.

לחיי החיים הטובים

אם מישהו צריך עוד הסבר לפריחה של מטבחי החוץ בארץ, הוא בוודאי יכול למצוא אותו בעניין העצום שמגלה הציבור הרחב בנושאים קולינריים, עניין שהיה בעבר נחלתם של אנשי המקצוע בתחום בלבד.

להמשך קריאת הכתבה לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם: גריל גזמעשנותטאבוניםמנגל פחמים

תכנים נוספים
בשיתוף MY OUTDOORS בתאריך 5.1.18 התקיימה סדנה יוצאת דופן בשיתוף...
סדנת בישול וצלייה על BIG GREEN EGG
ראיון עם רעות דרור – ראיון עם תיאבון עולם ה-BBQ...
ראיון עם תיאבון – רעות דרור
בשיתוף MY OUTDOORS בתאריך 5.1.18 התקיימה סדנה יוצאת דופן בשיתוף...
סדנת בישול וצלייה על BIG GREEN EGG

תפריט נגישות

כיף לראות אתכם שוב!
או
ברוכים הבאים
או

A password will be sent to your email address.

אנחנו נשתמש בפרטים האישיים כדי להציע לך תמיכה בתהליך באתר זה, לנהל את הגישה לחשבון וכדי לבצע פעולות נוספות כפי שמפורט ב"מדיניות פרטיות"